Skopje – Macedonia

Skopje – Macedonia

На 20.11. 2021г. Скопие, столицата на Македония, посрещна гостоприемно участници от 8 държави в състезания за Световната ранглиста.
DSE Children Grand Prix WDSF Open- WORLD RANKING
Участваха състезатели от Националния отбор на България и танцьори от различни клубове!

Деца

Димитър Александров и Боряна Атанасова-1-во място Стандартни танци Любослав Атков и Екатерина Александроя – 2-ро място Латиноамерикански танци

Юноши 1

Волен Драганов и Никол Караиванова, Вицешампиони на България за 2021г. и на първо място в текущата Ранглиста на България за 2021г.! Класираха се на 1-во място латиноамерикански танци и 1-во място Стандартни танци!

Юноши 2

Стандартни танци Атанас Кацарски и Елена Солакова, Вицешампиони на България за 2021г. и на първо място в текущата Ранглиста на България за 2021г.! Класираха се на 3-то място Стандартни танци! В надпреварата участваха и: Борислав Атанасов и Румяна Хаджиева- 4 място; Калоян Спасов и Аида Карапетян- 5 място.

Латиноамерикански танци Иво Тодоров и Виктория Александрова- Шампиони на България за 2021г. и на първо място в текущата Ранглиста на България за 2021г.! Класираха се на 3-то място латиноамерикански танци. В надпреварата участваха и: Атанас Кацарски и Елена Солакова – 4 място; Калоян Базеников и Мария Занова- 6-то място.

Младежи

Стандартни танци Иван Тотов и Мариана Жекова- 5 -то място; Калоян Базеников и Мария Занова- 6-то място

Латиноамерикански танци Стефан Тодоров и Симона Стаматова- Вицешампиони на България за 2021г. и на второ място в текущата Ранглиста на България за 2021г.! Класираха се на 1-во място до 21год. и 3-то място до 19г. В надпреварата участваха и: Георги Йорданов и Ивайла Василева -2-ро място до 21 год. и 5-то място до 19г.; Коста Грунов и Стефана Илиева- 6-то място; Георги Перничев и Пламена Николова- 7-мо място; Иван Тотов и Мариана Жекова- 11 -то място.

Състезатели над 19г.

Стандартни танци Христо Христов и Павлина Цончева- 4 място.

Латиноамерикански танци: Димитър Дросев и Паула Баканавикайте, Вицешампиони на България за 2021г.! Класираха се на 1-во място! В надпреварата участваха и: Георги Перничев и Пламена Николова- 13-то място; Денис Иванов и Йоана Пенева-14 място.

Поздравления за достойното представяне на състезателите от Българския национален отбор и техните утвърдени спортно-технически и треньорски кадри от БФКСТ!
Не се съмнявайте в себе си! Бъдете победители и в живота!